Noen år tilbake bestemte en forsker ved Loughborough

Hvordan forskere i Leicestershire håper å rydde opp verdens sotete dieselmotorer

Spesiell rapport: Ny teknologi stopper partikler som kommer inn i lungene våre, forårsaker kortpustethet, hoste og lungesykdommer10: 40, 29 mai 2018Updated10: 42, 29 mai 2018Gjennom virksomhetsoppdateringer Direkte til innboksen din + canada goose victoria parka Abonner canada goose jakke Takk for at du abonnerer! Kunne ikke canada goose outlet abonnere, canada goose jakke herre prøv igjen senere. Ugyldige EmailDiesel-motorer har hatt en tøff tid nylig. For noen år siden ble de sett som verdens redder takket være deres lave utslipp av fryktet klimagass CO2. Som en følge av dette, ble canada goose jakke dame bilskatter på dieselbiler nede, og bilførerne tok canada goose jakker dame fordel. Men nylig har det vært snakk om de andre styggeste tingene som dieselbiler, lastebiler og busser pumper ut. NOx-nitrogenoksider og ekkelpartikler som henger rundt i miljøet og komme inn i lungene våre, forårsaker kortpustethet og hoste, og i canada goose trillium verste fall lungesykdom. NOx-utslipp er den viktigste canada goose årsaken til smog i bysentrene, og at luftforurensning er li nked til tusenvis av dødsfall hvert år. Deretter kom en annen stor blow VW dieselgate skandalen av 2015.Investigations avslørte at den canada goose norge tyske bilgiganten var å fikse sin motorsoftware for å kunstig canada goose victoria redusere NOx-utslipp i tester, for å møte strenge partikkel- og luftkvalitetskriterier som forlater bilprodusent med flere milliarder dollar bøter og en dårlig tarnished image.There er allerede millioner av diesels på veiene, og det er ikke bare et tilfelle av sjåførene skifter til canada goose jakker herre elektrisk, noe som er tungvint, spesielt for tunge kjøretøy som varebiler, lastebiler og busser. Graham Hargrave og Jonathan Wilson jobber med canada goose outlet canada goose dame utslippsreduksjonssystemet ACCT NOx. I motsetning til at dieselbilsalg falt mer enn 15 prosent i fjor, er det et delvis svar på forurensningsproblemet. Nye dieselmotorer har katalytiske systemer i deres eksos som Bruk en væske som kalles AdBlue for å snu NOx-utslippene i trygt nitrogen og vann. Men AdBlue fungerer bare godt ved høye temperaturer og med stoppstart naturen Moderne pendling, mange dieselmotorer blir aldri varme nok til at systemet skal fungere effektivt. Faktisk kan AdBlue ved lav temperatur forlate innskudd som tetter opp motorer og gjør dem mindre effektive. Noen år tilbake bestemte en forsker ved Loughborough University å finne en løsning på fangst 22-situasjonen. Dr Jonathan Wilson begynte å tenke på spørsmålet mer enn et tiår siden. Nå har en forsker tilknyttet, han har gått sammen med Graham Hargrave, professor i canada-goose-jakker optisk ingeniør der. Og de siste to årene har de funnet en måte å gjøre AdBlue på jobb effektivt ved lavere temperaturer ved å bruke avfallsvarme fra motoren, noe som gjør at mye mer NOx og partikler canada goose salg kan tas ut av eksos. canada goose herre Dieselbiler forårsaker farlig forurensning, i henhold til helsestudier. Systemet konverterer AdBlue til et ammoniakkrikt fluid i et eksosmontert kammer. Den bruker den frigjorte ammoniakken til å rive NOx fra hverandre ved lave temperaturer ved utetemperatur. I tillegg til å være grønnere, betyr det billige og enkle systemet også at dieselmotorer er renere og mer effektive.

canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose i norge

canada goose dunjakke

canada goose jakke oslo

canada goose norge

canada goose outlet norge

canada goose salg

canada goose billig

canada goose norge forhandler

canada goose norge nettbutikk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.